Захист у кримінальних справах

У разі якщо у Вас, Ваших близьких або знайомих виникли проблеми з законом (затримання, виклик на допит, обшук, обрання запобіжного заходу і т.д.) – важливим моментом в подальшому розвитку ситуації є своєчасне звернення за допомогою адвоката, який зможе на початковому етапі надати професійну допомогу.

 

Завдяки великому досвіду захисту прав підозрюваних, обвинувачених, підсудних і засуджених, а також багатій практиці роботи зі слідчими органами –є можливість забезпечити кваліфікований захист клієнтів на будь-якій стадії кримінального процесу.

 

Також адвокат представляє інтереси потерпілих в кримінальних справах і допомагають у складанні всіх необхідних документів (цивільних позовів у кримінальних справах, клопотань, заяв) з метою компенсації заподіяної матеріальної та моральної шкоди.

 

надає адвокатську допомогу по будь-яким категоріям кримінальних справ як на окремих стадіях кримінального процесу так і по всій справі.

 

Адвокат надає такі послуги:

 

• Захист у кримінальній справі на стадії досудового слідства (допит, затримання, обшук, обрання запобіжного заходу (санкція), продовження/зміна запобіжного заходу та ін. слідчі дії);

• Захист у кримінальній справі в судах всіх інстанцій;

• Представлення інтересів потерпілих.

 

Вступаючи в процес в якості Вашого захисника –  Адвокат зможе проаналізувати Вашу ситуацію і допоможе виробити правильну стратегію і лінію захисту з метою максимального захисту Ваших інтересів.

Copiright© 2020 Адвокат Ощипок Володимир Степанович

Розробка сайтів We-Studio